![Zucchini sous-vide Zucchini sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DD41F366-65B3-492C-A300-C3A6EC5D511E/Derivates/6f7da59a-4b0c-46da-a441-7bf14aa671d4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 400 g Zucchini, in Würfeln
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 2 Prisen Salz
- 4 Blättchen Minze, frisch, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 196 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grapefruit-Minze-Drink
1 Std. 45 Min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2 Std.
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 Min
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1u.
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3u. 15min
Geröstete Leber
30 Min
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Ziegenjoghurt
13h
Russischer Salat
50 Min
Wassermelonen-Limonade
10min
Zitronenlimonade mit Crushed Ice
5min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2sa 30 dk