![Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e260143e-4927-4f1d-90ef-131a05aa3dbc/Derivates/cbf18c80-7718-403a-9450-31743e4e2176.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 500 g Brokkoli, in Röschen (2-3 cm, siehe Tipp)
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ TL Senf
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2009 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 分钟
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 分钟
Risonisalat mit Kohlpesto
50min
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 分钟
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 分钟
Karotten-Gurken-Salat
15min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Risi-Bisi
30min