Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g frische Petersilienblätter
-
¼
TL Paprikapulver, rosenscharf (siehe Variation)
(optioneel)
of 1 Msp. Chili, gemahlen (optioneel) - 100 g Milch
- 180 g Schmelzkäsescheiben (RUPP Cheddar Chili Scheiben), in Stücken
- 1 Brokkoli (ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Granatapfelkerne
- 1 Bio-Zitrone
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 704 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 Min
Karottensuppe nach Moro
1 Std. 45 Min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 Min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 Min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 Min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35 Min