Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 6 Eier (Größe M)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
EL Estragon, frisch, gehackt
of ½ EL Estragon, getrocknet - 100 g Schlagobers
- 6 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 EL Dijon-Senf
- 1 EL körniger Senf
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Spinat-Pilz-Quiche-Cups
40 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5sa 50 dk
Smoked Salmon Roulade
1h 55min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 Min
Eierspeis to go
30 λεπτ.
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Fischburger mit Koriander Mojo
45min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 λεπτ.