Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min
Obstsalat
15 min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 min
Salade niçoise
40 min
Crostini "Tricolore"
35 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Salat mit Speck und Apfel
20min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Griechischer Salat
25 min