Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelsalat
1 Std.
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Salat mit Speck und Apfel
20min
Caesar Salad mit Huhn
50 min
Obstsalat
15 Min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 Std.
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min