Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 250 - 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Fisolen, TK
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Gurke
- 1 ¼ TL Salz
- 250 g Rispentomaten
- 150 g Paprikaschoten
- 100 g Olivenöl
- 35 g Apfelessig
- 1 - 2 TL Zucker
- 70 g Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Eisbergsalat, zerpflückt
- 320 g Thunfisch, aus der Dose, in Lake
- 60 - 80 g schwarze Oliven
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 Min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 Min
Russischer Salat
50 Min
Salat mit Speck und Apfel
20 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1sa
Erdäpfelsalat
1sa
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1 godz. 20 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 dk
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1sa
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min