Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Zitronenmelisse...)
- 1 TL Zitronenschalenzesten von 1 Bio-Zitrone
- 20 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 600 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 650 g Erdäpfel, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Lachsfilet, frisch, in Würfeln (3 cm)
- 600 g weißer Spargel, Enden entfernt, geschält, in Stücken (4 cm)
- 80 g Pinienkerne
- 250 g Cocktailtomaten
- 1 TL Rohrohrzucker
- 70 g Crème fraîche (optioneel)
- 80 - 100 g Rucola, gewaschen und trocken geschleudert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 287 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 299 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1 Std.
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Dorsch-Curry
35 min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Zandergulasch
45 Min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Scallops & Pea Puree
20min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min