Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Butter
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
-
200
g Rote Rüben, roh, geschält in Stücken
of 200 g Rote Rüben, gekocht, in Stücken - 100 g Rotwein
- 3 TL Vanillezucker
- 200 g Sauerkraut
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- ½ Zimtstange
- 1 - 2 Birnen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 30 - 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1576 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 931 mg
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Maroni und Buchweizen (glutenfrei)
1 Std.
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1 Std.
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 分钟
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 Min
Lammragout mit Sellerie-Püree
1hod. 10min
Österreichischer Brunch
4 godz. 35 min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 Std.
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 Std.
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 Min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1hod. 10min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1 Std.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 分钟