Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 20 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 2 Bio-Zitronen
- 500 g Schwarzwurzeln
- 4 Eier (Größe M)
- 100 g Schlagobers
- 1 EL Kapern, eingelegt
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Speisestärke
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1972 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Gelber Fisolensalat
40min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3 Std. 15 Min
Radisalat
20min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344h 25min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 godz.
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Velouté von Topinambur
30 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min