Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, in Spalten (5 mm)
- 80 g Quinoa
- 80 g Bulgur
- 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Pastinaken, in Würfeln (2 cm)
-
100
g weiße Rüben, in Würfeln (2 cm)
of 100 g Kohlrabi, in Würfeln (2 cm) - 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Würfel Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 700 g Wasser
- 15 g Dijonsenf
- 10 g Tomatenmark
- 2 Zweiglein Thymian, frisch
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1h 30min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1 Std.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
40min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45min
Melanzani sous-vide
40min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Kohlsuppe mit Tofu
1 godz. 45 min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Kohlsuppe
50 Min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5min