Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g Grünkohl, in Streifen (1 cm), siehe Tipp
- 45 g Walnüsse, halbiert
- 25 g Sesamsamen
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Gojibeeren, getrocknet
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Tahin
- 15 g Honig
- 40 g Walnussöl
- 1240 g Wasser
- 2 TL Salz
-
½
TL weißer Pfeffer, gemahlen
of ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen - 250 g Quinoa
- 4 Eier
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose
- 1 Salatgurke (ca. 300 g), geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 476 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20 min
Grünes China-Gemüse
30min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Wintersalat
55min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1h 10min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1h 10min
Quinoa mit Fisolen
30min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min