Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
of 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Belugalinsen-Lasagne
3h 35 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Korma Paste
1h 15min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55min
Grünes China-Gemüse
30 Min
Dal Makhani
1h 15min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4 Std. 50 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1h 25min
Korma-Gemüse-Curry
25 Min