![Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/922affd67a1657c06471d0087bc289fd/Derivates/4218d28ffdcc01ac3b6bba0cc9e77b55ffaf5770.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roti (indisches Fladenbrot)
- 500 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Olivenöl
- 250 g Wasser
Mangold Fenchel Füllung
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
-
2
EL Ghee, (siehe Tipp)
of 2 EL Butter - 260 g frischer Mangold in Steifen (ca. 3 cm)
- 260 g Fenchelknolle in Stücken (ca. 3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Chilipulver
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2000 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 17.3 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1 Std. 10 Min
Palak Paneer mit Reis
45 Min
Skandinavischer Brunch
1 Std. 10 Min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 Std. 45 Min
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Dal Makhani
1 Std. 15 Min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Butternusscreme mit Ofengemüse
1 Std. 20 Min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1 Std. 45 Min