Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Radieschengrün (siehe Tipp)
- 50 g frische Petersilienblätter
- 100 g Haselnüsse
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Salz, unjodiert
- 2 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 45 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 150 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 100 g Sonnenblumenöl
- 200 g Olivenöl
- Olivenöl, zum Bedecken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 4615 kJ / 1102 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 114 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Frühlingsaufstrich
20min
Rote-Rüben-Senf
50 min
Rote-Rüben-Relish
1u. 15min
Karottengrün-Pesto
10min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Radieschengrün-Pesto
5min
Bärlauchpesto
20min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Melanzani-Rotwein-Relish
1h 30min
Kirschenchutney
1h 5min
Fruchtiger Pfirsichessig
1u.
Ribisel-Apfelessig
4h 20min