![Stachelbeerchutney mit Berberitzen Stachelbeerchutney mit Berberitzen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75AE4AB7-F109-4DA3-ADF5-3E6E416E84CC/Derivates/2650ca0d-ae65-4910-bf19-d47bdc355951.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 250 g Stachelbeeren, Blütenansatz entfernt
- 10 g Berberitzen, getrocknet
- 165 g Gelierzucker 3:1
- 30 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1 EL Senfkörner, gelb
- ½ TL Salz, unjodiert
- ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1417 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Heidelbeer-Sauce
25 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Ingwersalzpaste
30min
Zwiebelrelish
1h
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Süßer Marillensenf
55 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Feigensenf
55 min
Orangenpaste
30min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Rhabarber-Chutney
1h 30 min