![Rhabarber-Tomaten-Marmelade Rhabarber-Tomaten-Marmelade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE8DE01C-A4B1-4CCF-A876-B7877BB7169C/Derivates/b2686de0-2b85-4270-9651-8741d3d293c4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
of 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1945 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Feigensenf
55 Min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Süßer Marillensenf
55 Min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 Min
Marillen-Limes
25 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min