Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
of 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
of ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 604 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1h 15min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 Min
Traubengelee
1 Std.
Ribisel-Apfelessig
4u. 20min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 min
Feigensenf
55 Min
Kirschenchutney
1h 5min
Kräutersenf
336 Std. 30 Min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5h 50min
Süßer Marillensenf
55 Min