Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Marillen, getrocknet, entsteint, halbiert
- 20 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 5 - 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1000 g Wasser
- 150 g Zucker
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 1 TL Thymian, getrocknet
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
of 1 EL Cranberrys, getrocknet - 1 ½ TL Salz, unjodiert
-
¼
TL Zimt, gemahlen
of ¼ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" (siehe Tipp) - 750 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 604 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Kirschenkompott
1 godz. 35 min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 godz.
Süßer Marillensenf
55 min
Traubengelee
1 godz.
Quittenmus
1 godz. 45 min