Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Mandeln, geschält (siehe Tipp)
- 300 g Wasser
- 30 g Maisstärke
- 200 g Schlagobers
- 1 Prise Salz
- 300 g Zwetschken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 60 g Portwein, rot
- 1 EL Mandelstifte
- etwas Kakaopulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1635 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorfsalat mit Weintrauben
1 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Kaffee-Sabayon
10 min
Wacholderbutter
5 Min
Beerenschaum
10 min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 Std.
Crème Brûlée
3h 10 min.
Panna Cotta
3h 40min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Zabaglione
15 Min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Weißes Topfen-Mousse
1 Std. 10 Min