Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1060 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 Std.
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Vanille-Karamell-Halbkugeln
6h 30min
Slow Cooking Ananas mit Rum-Chili-Sirup und Kokosstreusel
3h 40min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 Std. 30 Min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Smoky Aioli
15 Min
Karottenflan mit Wachtelei auf Spinatsenfsauce
1 Std.