Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Rotwein
- 100 g Portwein, rot
- 250 g Wasser
- 300 g Zucker
- 2 Zimtstangen
- 2 Sternanise
- 2 Stück Bio-Orangenschale (1 x 3-4 cm)
- 4 Birnen, festfleischig (à ca. 200 g), geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1060 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierlikör mit Safran
2h 25min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1h 15min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4 Std. 50 Min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min.