Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g Wasser, kalt
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 250 g Dinkelvollkornmehl
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 2 TL Salz
- 4 - 5 EL Rapsöl (hier kein Olivenöl verwenden)
- rote Zwiebeln, in Scheiben (3 mm), für die Dekoration
- Lauch, in Ringen (5 mm), für die Dekoration
- schwarze Oliven, entkernt, für die Dekoration
- Knoblauchzehen, in Scheiben, für die Dekoration
- Rosmarinblüten, nach Geschmack, für die Dekoration
- Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft, für die Dekoration
- Cocktailtomaten, für die Dekoration
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 476 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knäckebrot
2 Std. 30 Min
Flaumiger Lauchkuchen
2 Std.
Grissini
2 Std.
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Frühlingskräuterkranz
3h 30min
Dinkelzwieback
6h
Tomatentarte à la Provence
55min
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Cantuccini
1 Std. 50 Min
Focaccia Blumenwiese
1 Std. 40 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 Std. 30 Min
Gotl-Zopf
2h 15min