Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mehrkorn-Pizza
- 465 g Wasser
- 5 g frische Germ
- 1 TL Zucker
- 350 g Weizen-Vollkornmehl, etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 EL Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 1 TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 20 g Zitronensaft
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl - 200 g passierte Tomaten
- Oregano, getrocknet, nach Geschmack
- 250 g Brie, in Scheiben
- 80 g Serrano-Schinken, in Scheiben
- 50 g Feigenmarmelade
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1831 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 637 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Vollkornpizza mit Spargelcreme, Mascarpone und geräuchtertem Lachs
4h
Babyfreundlicher Melanzani-Tahini-Dip
55 min
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe (XXL)
50min
Skandinavischer Brunch
1 Std. 10 Min
Nurkorn-Brot
13 godz. 30 min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2h
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20min
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Banana Nice Cream auf 3 Arten
5 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min