Apparaten en Accessoires
High Protein Brot (glutenfrei)
Voorbereiding 15min
Totaal 9u. 30min
20 Scheiben
Ingrediënten
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
179 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
387 kJ /
93 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
High Protein Eis am Stiel
4h 30 min.
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45 min.
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3h 40 min.
Proteinbrot
1h 15 min.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5h 20 min.
Linsenaufstrich
30 min.
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30 min.
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10 min.
Proteinriegel
2h
Nurkorn-Brot
13h 30 min.
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1h 20 min.
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min.