Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brühstück (siehe Tipp)
- 50 g Kürbiskerne
- 40 g Walnüsse
- 40 g Haselnüsse
- 50 g Haferflocken
- 180 g Wasser, heiß
Hauptteig und Fertigstellung
- 80 g Karotten, in Stücken
- 260 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Trockengerm (7 g)
- 10 g Sauerteig-Extrakt
- 300 g Weizenmehl, glatt, Type 700, etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Roggenmehl, Type 960
- 20 g Sesam
- 2 TL Salz
- 1 - 2 TL Brotgewürz
- 4 TL Flohsamenschalen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 5275 kJ / 1262 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 173 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 21 g
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrötchen
35 min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Karotten-Walnuss-Brot
2 godz.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Karotten-Walnuss-Brot
2 godz.
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16 Std.
Vollkornspitze
24h
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Gewürz-Zwillinge
16 godz. 30 min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Lesachtaler Hausbrot
30u. 30min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min