Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roggensauerteig (am Vortag)
- 140 g Wasser
- 10 g Anstellgut (vom Roggensauerteig)
- 130 g Roggenmehl Type R960
Hauptteig
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - 400 g Wasser, kalt
- 5 g frische Germ
- 310 g Roggenmehl Type R960, etwas mehr zum Bearbeiten
- 560 g Weizenmehl, glatt, Type W700
-
10
g Backmalz, pulverisiert (siehe Tipp)
of 10 g Honig - 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 7183 kJ / 1718 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 361 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 1183 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Das Powerbrot
4 godz. 20 min
Brotbrösel
24sa
Gerstenbackmalz
50óra 50p
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14 godz.
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Kommissbrot
15h 30min
Roggensauerteig
96h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16sa 45 dk
Knusperspitze
5h 30min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min