Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Bio-Zitronen
- 250 g Schlagobers
- 3 Eidotter
- 2 EL weißer Rum
- 100 g Zucker
- 100 g Buttermilch
- 200 g Hagebuttenmarmelade, fein passiert
- 20 g Honig
- 50 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Vanilleeis
12h
Krebssuppe
45 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6 Std.
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1 Std. 25 Min
Bandnudeln
55min
Cranberry-Trauben-Punsch
30 Min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505h 10min
Muschelsuppe
40 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 Min
Mandel-Biscotti mit pochierten Quitten
1 Std. 50 Min