Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grießstruderl
- 80 g Rosinen
- 2 EL Rum
- 80 g vegane Margarine, in Stücken
- 500 g Mandeldrink
- 70 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 100 g Weizengrieß
- 120 g vegane Sahne
- 1 - 1 ½ Packungen gezogener Strudelteig (6 Strudelteigblätter)
- 500 g Wasser
Brombeersauce
- 450 g Brombeeren, etwas mehr zum Dekorieren
- 80 g Vollrohrzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 100 - 120 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1 Bio-Orange, in Scheiben, zum Garnieren
- frische Minze zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2160 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Traubenstrudel mit Weinsauce (vegan)
1h 45min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15 min
Zwetschkenkuchen (vegan)
1h
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min