Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- etwas Butter zum Einfetten
- 75 g Vollrohrzucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 400 g Marillen
- 45 g Mandeln, geschält
- 2 - 3 TL Rosenwasser
- 1 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 250 g Schlagobers
- 100 g Weizenmehl, universal
- etwas Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1520 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Lombardische Aprikosentarte
1u. 15min
Nusstarte mit Aprikosen
1u.
Rotweinbirnen
3h 20min
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Fruchtige Marillentarte
4h
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Zitronentarte
4h
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1h 30min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40 min