Apparaten en Accessoires
Maronen-Schoko-Mousse
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker50 g
-
Maronen, gegart, geschält200 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken100 g
-
Eigelb2
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
1579 kJ /
377 kcal
Vetten
29 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
24 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vanille-Zabaglione
15min
Geflügelleber Crème brûleé
13u.
Karibische Gugelhupfe (glutenfrei)
40min
Pikanter Käsekuchen
4u. 20min
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55min
Maronencreme
15min
Weincreme
5u. 40min
Schokomousse mit Ingwer
10min
Gorgonzola-Sauce
20min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2u. 20min
Schnellstes Mousse au Chocolat
5min
Tiramisù
3u. 20min