Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Germteig
- 200 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, kalt
- 2 TL Salz
Kräuterpaste
- 30 g gemischte Kräuter, frisch (Rosmarin, Thymian, Oregano, Salbei)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- 100 g Kirschtomaten
- Dinkelmehl, für die Arbeitsfläche
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- Wasser zum Besprühen
- etwas Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 940 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Müsliweckerl
15h 30min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3h 40min
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Vollkornspitze
24 Std.
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Dinkel-Honig-Ringe
17 Std. 40 Min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2 Std.
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Dinkelweckerl
23 godz. 40 min