Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 200 g Buchweizen
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 320 g Wasser, etwas mehr zum Besprühen
-
1
TL Zuckerrübensirup
of 1 TL Backmalz, pulverisiert - Öl zum Einfetten und Bestreichen
- 2 TL Salz
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 286 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Wachauer Laberl
15sa 20 dk
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Rote-Bete-Franzbrötchen
3 Std.
Müsliweckerl
15 Std. 30 Min
Roggenbrötchen mit Espresso
2h
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1 Std.
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Vollkornspitze
24h
Hayas Sauerteigbrot
20h
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1h 15 min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 godz.