Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 145 g Milch, kalt
- 40 g Butter, in Stücken, kalt
- 1 TL Vollrohrzucker
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Salz
- 20 g frische Germ
- 1 Ei
- ½ TL Rosmarin, getrocknet
- 60 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2 godz. 50 min
Gefüllte Focaccia
4 godz.
Schulapfel
2 Std. 30 Min
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1sa 30 dk
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Pizzakipferl
40 dk
Gefüllte Buchteln mit Walnuss-Honig-Kruste und Vanillesauce
1sa 30 dk
Ciabattabrötchen
1 Std. 50 Min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3h 10 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min