Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier
- 60 g Milch
- 120 g Butterschmalz
- 12 Holunderblütendolden, gewaschen
- 75 g Zimt-Zucker-Mischung
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Marillenknödel
1 godz. 15 min
Hollerkoch
2h 50min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Germknödel
1 Std.
Holunderblütensirup
72 godz.
Scheiterhaufen
1 Std. 30 Min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Bärlauchstrudel
1 Std. 30 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.