Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Birnen-Topfenstrudel
- 100 g Zucker
- 500 g Magerquark
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 450 g Birnen (ca. 2-3 Stück)
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Strudelteigblätter
Vanillesauce
- 400 g Milch
- 1 Ei
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 10 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1022 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelstrudel
1h 20min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Quark-Milchreis-Auflauf
1h 35 min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30 min
Germknödel mit Vanillesauce
2h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Grießauflauf
1h 30 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45 min
Zwetschgenknödel
1 Std. 10 Min