![Brandteigkrapferl mit Lachscreme Brandteigkrapferl mit Lachscreme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26c19f41-54c0-45ca-b486-623f71eafd1d/Derivates/d0ccf7b1-82a7-4ae9-b4f3-9ac282745c80.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brandteigkrapferl
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 150 g Wasser
- 90 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 140 g Weizenmehl, glatt
- 3 Eier (Größe M)
- etwas Dille, getrocknet
Lachsfülle und Fertigstellung
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 300 g Räucherlachs, in Stücken
- 15 g Tomatenmark
- 170 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Senf
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 80 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Windbeutel mit Mocca-Sahne-Füllung
2ч.
Brandteig
2ч.
Eclairs mit Karamellcreme
4h
Weiße Pariser Spitzen
12h
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1 godz.
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 godz.
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Kokoskuppeln
2 godz. 50 min
Windbeutel mit Käse und Porree
1ч. 30 мин.
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 мин.