Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ - ½ Bund frische Petersilie (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- ¼ - ½ Bund frisches Basilikum (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Stängel frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 trockene Semmeln, in Stücken
- Voeding
- per 1 Ganzes Rezept
- Calorieën
- 1473 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blutaugen
2h 45 min
Eierlikörkuchen
1h 10 min
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2h 30 min
Süßer Marillensenf
55 Min
Suppengrundstock
20 min
Marillenröster
30 min
Kräuterpaste
45 min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Rote-Rüben-Senf
50min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10 min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Gerührter Germgugelhupf
2h