Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 70-100 g), in Stücken
- 1 - 2 eingelegte Pfefferoni, scharf, halbiert, nach Geschmack
- 15 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 1 ½ TL Zucker, nach Geschmack
- 1 Spritzer Zitronensaft
-
100
g Dijonsenf
of 100 g Estragonsenf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 237 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10min
Schinkenaufstrich
10min
Thunfischaufstrich
10min
Liptauer
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1ωρ.
Smoky Aioli
15min
Camembertaufstrich
15min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10min
Wurstaufstrich
10min
Eierschwammerlaufstrich
1ωρ. 10 λεπτ.
Knoblauch-Cremesuppe
20min
Kernölmayonnaise
10min