Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Backfisch
40min
Mohnecken
1 Std. 40 Min
Geröstete Leber
30 Min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Menü: Wurzelfleisch; Sahne-Grießpudding mit Beerenröster
1 Std. 10 Min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14 godz. 30 min
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26óra
Maracuja-Creme-Törtchen
2 Std. 30 Min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.