Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1491 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Almbutter
40 Min
Backfisch
40 Min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 Min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Schöpsernes
1 Std.
Wiener Wurst
25h 30min
Hendl-Cevapcici am Gemüsespieß
1 Std. 30 Min
Hafaloab mit Kraut
1 Std. 15 Min