Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1454 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45 min
Menü: Wurzelfleisch; Sahne-Grießpudding mit Beerenröster
1h 10min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45min
Apfelkren
40min
Salzburger Nockerl
30min
Winterliche Gemüsesuppe mit Maroni und Debreziner (XXL)
1h 20min
Schneenockerl
30min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min