Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsforellenfilets sous-vide
- 800 g Lachsforellenfilets, ohne Haut (4 Filets)
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 10 - 12 frische Basilikumblätter
- 1500 g Wasser
Gemüsebeilage
- 30 g natives Olivenöl extra
- 300 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, in Spalten
- 2 Prisen Salz
- 20 Cherrytomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1454 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Weichsellikör mit Minze
50 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 λεπτ.
Einfache Gemüsesuppe
40 λεπτ.
Lavendeleis mit Gin
15h
Saibling mit Gemüse, Sommerpesto und Dinkelreis
55min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45 min
Waldfrucht-Konfitüre (XXL)
1hod.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Hexenschaum
35 λεπτ.
Marzipan Glücksschweinchen
2 Std. 30 Min
Süßes Püree aus Trockenfrüchten
8 godz. 10 min