Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butter, in Stücken
- 1 ¼ - 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Senf, scharf
- 30 g Weizenmehl
- 350 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Lauch, in Ringen (3-4 mm)
- 45 g Butterschmalz
- 1 - 2 Knoblauchzehen, geviertelt
- 900 - 1000 g Rindfleisch, mageres Meisel oder Hüferl (siehe Tipp)
- 40 g Tomatenmark
- 10 g Honig
- 2 ½ TL Salz
- 3 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g dunkles Bier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Reisfleisch
2h 20min
Coq au vin
3h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 Std. 40 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 godz.
Fiakergulasch
2h 15min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min