Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 60 - 90 g Emmentaler, in Stücken
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken
- 30 - 40 g Salami, in Stücken
- 1 EL Pizzagewürz
- 1 Msp. Chilipulver (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1377 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Leberkäse Torte
14h 40min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min