Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 30 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 30 g Wasser, kalt
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ⅛ - ¼ TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Wiener Wurst (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- 85 g Emmentaler Käse, in kleinen Würfeln (5-7 mm)
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3561 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 5054 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Türkisches Fladenbrot
1 Std. 50 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1u. 20min
Knoblauchgrundstock
1h
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Pikantwurst
14 Std. 10 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min