Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3223 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almbutter
40 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Wiener Wurst
25h 30 min.
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20 godz. 30 min
Weisse Bratwurstschnecke
14ωρ.
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Kräuterstelzen
2h