Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett (siehe Tipp)
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Extrawurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3223 kJ / 769 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26sa 30 dk
Grobe Streichwurst
13 Std.
Geflügelleberkäse
14h 15min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Almbutter
40 分钟
Leberpastete im Glas
4h
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min