Pikantwurst
TM6 TM5

Pikantwurst

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Vorbereitung (am Vortag)

  • 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
  • 300 g Faschiertes, gemischt
    of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei

Zubereitung

  • 60 g rote Paprikaschoten
  • 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
  • 1070 g Wasser, kalt
  • 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
  • Öl zum Einfetten
  • 1000 g Wasser, warm

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
3248 kJ / 775 kcal
Eiwitten
43 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
67 g
Verzadigd vet
24 g
Vezels
2 g
Natrium
2508 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten