![Pikantwurst Pikantwurst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47bb9af6-4a57-4c40-a752-2047e96be748/Derivates/f0e69636-1bfa-4834-b3f3-51e2149ad795.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
of 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3248 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2508 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Feine Streichwurst
14h 30min
Wurstaufstrich
10 Min