Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
of 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
of 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Almbutter
40 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Eier im Falafelteig mit Joghurtsauce
55 Min
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Waldviertler Knödel
1h