Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1549 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14u. 15min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Gebackene Leberknödel
2h
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Käse-Leberkäse
14u. 15min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min