![Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2894b2a9-9553-4805-aecd-9518adbe6ab9/Derivates/282bb330-6347-4e06-a98d-938b30863175.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindsuppe mit Tafelspitz
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, in Spalten
- 250 g Suppengemüse (Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken (4 cm)
- 5 Stängel Petersilie
-
5
Stängel Liebstöckel, frisch
of 3 TL Liebstöckel, getrocknet - 6 Pfefferkörner, schwarz
- 6 Wacholderbeeren
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Nelken
- 3 ½ TL Salz
- 500 g Tafelspitz, im Ganzen
- 1 TL Weißweinessig
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
Sülzerl
- 18 Gelatineblätter (30 g)
- 250 g Käferbohnen (gekocht oder aus der Dose, abgespült)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 3 EL Kürbiskernöl
-
6
Radieschen, in kleinen Würfeln
of 1 rote Zwiebel, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Sauce Tatare
15 Min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Apfelkren
40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1 Std. 30 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min