Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
TM6 TM5

Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren

5.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
  • 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
  • 2 TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1 EL Majoran, getrocknet
  • 150 g Cranberrys, frisch
  • 250 g Rotwein
  • 30 g Zucker
  • 50 g Gelierzucker 3:1
  • 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
  • 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
  • 2 Knoblauchzehen
  • 40 g Rapsöl
  • 1 EL Wacholderbeeren

Voeding
per 1 Glas
Calorieën
2715 kJ / 649 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
43 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten