Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wildschweinschopf (oder anderes fettes Wildfleisch z.B. Wildschweinbauch)
- 500 g Speck, roh (Grüner Speck)
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 150 g Cranberrys, frisch
- 250 g Rotwein
- 30 g Zucker
- 50 g Gelierzucker 3:1
- 400 g Leber, vom Wild (z.B. Hase, Hirsch, Reh, etc.)
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 250 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Rapsöl
- 1 EL Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2715 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Leberpastete im Glas
4 Std.
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min.
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Powidl
8h
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Hühnerleberschnitten
25min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 λεπτ.
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14ωρ. 30 λεπτ.