Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
of 300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebeln (optioneel)
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1557 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14ωρ. 10 λεπτ.
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Gebackene Leberknödel
2h
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min