Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
of 300 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebeln (optioneel)
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1557 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2h
Almbutter
40 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Käse-Leberkäse
14h 15 min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Extrawurst
14h 10min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min