Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 100 g Schweineleber, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)
- 450 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)
- 20 g Zwiebeln
- 30 g Cocktailtomaten
- 1050 g Wasser, warm
- 100 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 3136 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Pikantwurst
14h 10min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min