Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (optioneel)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Somloer Nockerl
9 Std.
Germknödel
1 Std.
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Böhmische Knödel
1 Std.
Linzer Seidenknödel
50 dk
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Marillen-Curd
35 Min
Semmelknödel
50 dk
Wurstknödel
1sa 20 dk
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.