Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung (am Vortag)
- 230 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
250
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
of 250 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 100 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 5 - 10 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Öl, zum einfetten
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Weißwurst (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1469 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1424 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Feine Streichwurst
14h 30min
Extrawurst
14h 10min
Wiener Wurst
25h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26u. 30min
Grobe Streichwurst
13 Std.
Kochsalami
20h 30min
Geflügelleberkäse
14h 15min
Gebackene Leberknödel
2h
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Leberreis
35min