![Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04043ffc-5fde-46e3-a5bd-97baa6bb41ef/Derivates/f5ee57c1-7d1b-4d74-a4cd-ec36fed18458.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4hod. 50min
Boeuf Bourguignon
2hod. 45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Coq au vin
3 Std.
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2u. 10min
Waldviertler Knödel
1小时
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Boef Stroganoff
50min